Arganolie

Bestel hier!

ARGAN DELIGHT OLIE , cosmetisch

Op deze pagina vindt u informatie over de bijzondere eigenschappen van de cosmetische arganolie,”ARGAN DELIGHT”.

Voor hem en haar!

Het is belangrijk dit goed door te lezen alvorens tot bestelling of gebruik over te gaan.

Arganolie is een schaarse olie met een unieke samenstelling, die uit de vruchten van de Arganboom ( Argania spinosa) koud wordt geperst.

Tot 15 jaar geleden had nog bijna niemand van deze olie gehoord. De populariteit van deze olie groeit met de dag. Steeds meer mensen uit Europa,Amerika en Japan ontdekken de vele voordelen van Arganolie.

Ook de cosmetische industrie verwerkt Arganolie in allerlei producten.

De bestanddelen in deze unieke Argan Delight olie beschermen de huid en vergroten haar weerstand. Uw huid blijft gezond en zacht aanvoelen en u voelt zich weer als herboren.

De toepassingen van deze olie zijn niet nieuw. Arganolie wordt al eeuwen gebruikt. Het is bekend dat de Feniciërs al in de 12e eeuw bewust waren van de kracht van Arganolie.

Arganolie wordt veel gebruikt als dagelijkse schoonheidsbehandeling voor het verminderen en voorkomen van rimpels, het hydrateren van de huid, het versterken van de nagels en  voor de verzorging van het haar en de hoofdhuid.

Arganolie kan ook gebruikt worden voor het verzorgen of voorkomen van zwangerschapstriemen.

Arganolie bevat verschillende bestanddelen als essentiële vetzuren, verschillende anti-oxidanten en vitamine E. De invloeden van deze bestanddelen zijn veelzijdig.

Zo helpt arganolie ook om een droge en geïrriteerde huid te kalmeren, te hydrateren en te verzachten. Tevens ondersteunt Arganolie een evenwichtige talgproductie, waardoor de huid soepel wordt gehouden.

Doordat de arganolie, rijk aan vitamine E is en diep in de huid doordringt, stimuleert deze olie een gezonde celvernieuwing. Voor optimaal resultaat is het echter belangrijk dat u 100% puur en biologisch geproduceerde Arganolie gebruikt zoals; ARGAN DELIGHT olie, ARGAN DELIGHT olie wordt direct door de huid opgenomen.

SAMENSTELLING EN EIGENSCHAPPEN;

-100% zuivere koudgeperste biologische Arganolie

-rijk aan essentiële vetzuren, en verschillende anti-oxidanten,

-wordt direct door de huid opgenomen,

– is geurloos

– zeer zuinig in gebruik,-een prima moisturizer die de huid voedt, kalmeert en versoepelt.

– bevat een zeer hoge concentratie voedende Vitamine E,ruim 2x zoveel als olijfolie

 

Huid

Argan  Delight olie beschermt uw huid en voorkomt dat uw huid uitdroogt. Daarnaast helpt arganolie om een droge en geïrriteerde huid te hydrateren en te verzachten.Ook  in het winterseizoen bestaat er een grote kans op uitdroging van uw huid. In de winter is de vochtigheidsgraad van de lucht lager, met als gevolg dat uw huid eerder kan uitdrogen. ARGAN DELIGHT olie voorkomt en bestrijdt rimpels

Gebruik

Tweemaal daags op de huid aanbrengen en licht inmasseren.

Haar

Verschillende componenten in arganolie zijn zeer effectief voor het behandelen van droog en pluizig haar. Ook helpen deze om beschadigd haar te herstellen en glans aan dof haar te geven.

Gebruik

Voeg 3 druppels ARGAN DELIGHT olie toe aan de hoeveelheid haarshampoo die je gebruikt bij een wasbeurt. Was je haar vervolgens en maak daarbij masserende bewegingen. Spoel uw haar daarna goed uit.

In onderstaande video ziet U hoe de argan olie te gebruiken voor uw haar.

 

Hoofdhuid

Een gezonde hoofdhuid is een belangrijke voorwaarde voor mooi gezond haar.

Gebruik

Voor het slapen een paar druppels olie op de hoofdhuid aanbrengen en deze de hele nacht laten intrekken.

Lippen

Argan Delight olie kan ook goed gebruikt worden voor het verzorgen en beschermen van de zeer gevoelige huid van de lippen. Deze olie helpt ook bij het voorkomen van uitgedroogde lippen en scheurtjes. Het verzorgt ook de droge en geïrriteerde huid rond de lippen. Arganolie biedt een natuurlijke bescherming tegen het uitdrogen van de lippen door zon en koude wind.

Gebruik

Meerdere malen per dag 1  a 2 druppels aanbrengen op de lippen.

Nagels

Argan delight olie helpt u om uw beschadigde nagels op een snelle, simpele en natuurlijke wijze te herstellen en gezond te houden. Door uw nagels en nagelriemen regelmatig te verzorgen met Arganolie, voorkomt u dat deze door water, schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en andere stoffen kwetsbaar worden.

Gebruik

Eenmaal daags de nagels en nagelriemen masseren met een druppel olie.

Hieronder ziet u hoe u het beste effect kunt bereiken met argan olie op uw nagels.

 

Bewaren

Bij voorkeur op donkere plaats.

 

logossamen